kotimaista laatutyötä sisälle ja ulos

Palvelemme asiakkaita

ympäri Suomea

Seppo Bordi

Pienikin sisäremontti uudistaa
kodin ilmeen

Remonttipalvelut kotitalouksille koko Suomessa

Meiltä saat monipuoliset remonttipalvelut laadukkaasti & huolellisesti toteutettuna. Pienikin sisäremontti, kuten maalaus tai tapetointi, ryhdistää välittömästi koko tilan ja tekee yleisilmeestä viimeistellyn. Siististi toteutettu pintaremontti ammattilaisen tekemänä myös nostaa asunnon arvoa, ja se on hyvä myyntivaltti jälleenmyyntiä suunnitellessa.

Pyydä tarjous sisäremontista tai kysy lisätietoja! Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu remonttitarpeisiisi.

Tapetointi

Tapetointi kuulostaa monen korvaan työläältä. Ammattilaisen tekemä tapetointi on helppoa ja vaivatonta – valitset vain mieleisesi tapetin ja annat meidän hoitaa loput! Teemme kokonaisvaltaiset tapetoinnit alusta loppuun erittäin huolellisesti ja laadukkaasti: ei irvistäviä saumoja, eri kohdissa olevia kuvioita tai ruttuisia tapetteja, vaan kaunis, sileä ja tyylikäs seinäpinta.

Maalaus

Maalaus on helpoin keino piristää ja raikastaa sisätilojen ilmettä. Pelkkä uusi valkoinen maalipinta saa kodin näyttämään ihan erilaiselta, puhumattakaan värimaaleista. Tarjoamme kokonaisvaltaiset maalauspalvelut aina pohjatöistä viimeistelyyn. Halusitpa sitten tasaisen, yhden sävyn maalipinnan tai erikoisempia efektejä, kanssamme ne onnistuvat varmasti.

Muu pintaremontti

Kaipaatko jonkinlaista muuta pintaremonttia kuin maalausta tai tapetointia? Nykyään erilaisia pintamateriaaleja on lukuisia, joten valinnanvaraa löytyy persoonallisempia ratkaisuja kaipaaville asiakkaille. Ota yhteyttä ja kerro, mitä sinulla on mielessä. Pystymme varmasti olemaan avuksi kaikenlaisissa sisäremontti-ideoissa!