kotimaista laatutyötä sisälle ja ulos

Palvelemme asiakkaita

ympäri Suomea

Seppo Bordi

Laadukas rakennuspalvelu

Pienimuotoiset ulkorakennusprojektit tehokkaalta tekijältä

Rakennuspalvelumme on toteuttanut lukuisia pieniä ja keskisuuria rakennusprojekteja. Kokonaista taloa emme pysty sinulle lupaamaan, mutta rakennamme muun muassa upeat terassit, vankat rappuset sekä hyvät laiturit; puurakentaminen on erikoisalaamme. Olemme toteuttaneet myös esim. vanhojen, huonokuntoisten piharakennusten korjausta sekä rakentanut uusia kattoja. Facebook-sivuilta näet runsaasti kuvia töistämme, ja toki kerromme niistä mielellämme lisää. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous rakennuspalveluista!

Terassin rakentaminen

Terassilla tai patiolla on mukava rentoutua kesät talvet. Terassin voi rakentaa melkeinpä minkälaiseen kohteeseen tahansa, ja se voi olla toiveidesi mukaan joko avoin tai katettu. Terassin rakentaminen käy kauttamme sujuvasti – ennen kuin huomaatkaan, istut jo mukavalla terassillasi paistattelemassa päivää.

Rappusten rakentaminen

Jos tontillasi on paljon korkeuseroja, rappusten rakentaminen on fiksu päätös. Rakennamme vankat rappuset esimerkiksi mökkirantoihin, puutarhoihin ja muihin kohteisiin. Kauniit puusta tehdyt rappuset lisäävät sekä kohteen turvallisuutta että arvoa. Tilaamalla rappuset meiltä, työläs kipuaminen tai jyrkissä rinteissä liukastelu on historiaa.

Laiturin rakentaminen

Mikäpä kruunaisi uimarannan paremmin kuin laituri? Kauttamme saat hienon ja vankan puisen laiturin joko omaa tai yhteisrantaa komistamaan. Laiturilta niin nuorten kuin vanhojenkin on helppo lähteä uimaan, ja laiturilla on mukava viettää aikaa laineiden liplatellessa taustalla. Laiturin rakentaminen tapahtuu mittatilaustyönä, juuri kohteeseen sopivaksi mitoitettuna.

Puutuotteet

Palveluihimme kuuluvat lisäksi erilaisten puutuotteiden rakentaminen. Teemme niin isot kuin pienetkin puutuotteet tilauksesta, ja olemme toteuttaneet esimerkiksi kauniita terassikalusteita sekä saunanpenkkejä. Kysy lisää – kaikenlainen puurakentaminen on erikoisosaamistamme!